maanantai 18. heinäkuuta 2011

London calling!

Eilen saavuttiin hotellille piiiiiiiitkän ja mutkikkaan metro ja juna verkoston labyrintistä. Huoneesta tai asunnosta sen verran, että se ylittää selvästi normi-lontoolaisen kodin tason. Hieman se yllätti kävellä tänne sisään, kun matkan varrella näki pelkkiä ränsistyneitä, vanhoja ja savupiipullisia englantilaisia taloja harmahtavan pirteässä säässä. Kuitenkin täältä löytyy perinteiset eriparihanat ja kaasuliesi, kun täälläpäin maailmaa kerran ollaan!

Tänään aamulla meidät yllätti kylpyhuoneesta aivan ihastuttava pikkuveijari nimeltä lude. Pikkuveijari ei kyllä kauan saanut viihtyä luonamme. Harmi...Huonekumppanit eivät ehkä ole asiasta samaa mieltä.
Aamulla kaupassa riitti ihmeteltävää. Valikoimat olivat aika erikoiset verrattuna Suomen kauppoihin. Leipätilanteen voitte ehkä itse arvatakkin: tummin leipä vastaa kotona ns. "pullamössö kategoriaa", tosin ei ihan pahimmasta päästä ja vaalein leipä... noh, ei sitä kai edes leiväksi voi sanoa. Valkaistulta pullaltahan se näytti. Jotkut tuotteet olivat melko kotimaisen oloisia, mutta osat olivat todella outoja, kuten hyvänä esimerkkinä vaahtokarkkimehu.
Lyhyesti tämän päivän ohjelmasta. Tarkoituksena olisi mennä katselemaan vahanukkeja Madame Tussaud'sin vahakabinettiin ja ehkä myöhemmin jos aikaa jää tiirailemaan miltä Tower näyttää... jos oikein muistan.  Metrolla ajellaan ja kävelyä tulee olemaan runsaasti.

Toivottavasti saan vielä kuviakin tänne aikaseksi... sitten kun saa ladattua :D

xo V1v1anp1re.... ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti